Varmepumpe

Varmepumper egner seg godt både i privatboliger og i næringsbygg.

Vurderer du  installasjon av varmepumpe kommer vi gjerne på en gratis befaring og ser på ditt behov og plassering. er du usikker på om om varmepumpe er noe for deg så setter vi også opp en utregning sammen med tilbudet der du ser besparelsen ved en slik installasjon.

Ulike typer varmepumper:

Luft/luft:
En luft-til-luft-varmepumpe trekker varmeenergi fra uteluften og leverer lun og behagelig varme til boligen din. Varmepumpen består av en utedel og en innedel. Utedelen utnytter energi fra uteluften og øker temperaturen for oppvarmingsformål ved hjelp av en kompresjons- og ekspansjonsprosess. En moderne varmepumpe leverer høy varmekapasitet under alle forhold, også når det er skikkelig kaldt ute.

Luft/vann:
Med en luft-til-vann-varmepumpe utnytter du varme fra luft til å varme opp vann til radiatorer, vannbåren gulvvarme eller til å forvarme tappevannet. Oppvarming med en slik varmepumpe gir lavere energibruk enn ved bruk av strøm. I tillegg til å kutte kostnader, vil en luft-til-vann-varmepumpe gi et godt inneklima med jevn varme i hele huset.

Bergvarmepumpe:
En væske-til-vann-varmepumpe også kalt bergvarmepumpe eller jordvarmepumpe bruker energi lagret i fjell eller jord til å varme opp vann til radiatorer eller vannbåren gulvvarme. Oppvarming med en slik varmepumpe gir lavere energibruk enn ved bruk av strøm. I tillegg til å kutte kostnader vil en slik varmepumpe bidra til et godt inneklima gjennom en jevn og god varme i hele huset.

Kontakt oss ved å fylle ut kontaktskjemaet under, eller klikk på knappen for ytterligere kontaktinfo

Kontakt oss