Om oss

Hva vi gjør
I Haug og Ruud VVS har vi lang erfaring med prosjekter i alle størrelser. Fra totaltekniske installasjoner i komplekse næringsbygg til rehabiliteringsprosjekter og serviceoppdrag i privatboliger. Med lokasjon på Lillehammer har vi mjøsdistriktet og sør-gudbrandsdalen som vårt kjerneområde - men vi utfører oppdrag i hele sør-norge.

Vi opererer både som totalentreprenør, koordinerende entreprenør av tekniske fag og som underentreprenør. Vår rolle tilpasses kundens ønske og behov, samt våre samarbeidspartneres kompetanse i prosjektet.

Historie
Haug og Ruud-navnet har historie helt tilbake til 1894. Navnet var på litt av en reise med oppkjøp og re-etableringer før selskapet i nåværende form ble etablert i 2015. Da inngikk Odd Haugen, Sigbjørn Dalseghagen, Ragnar Flækken, Rolf Berge og Steinar Siljehaug en avtale med Jan Gustumhaugen om å utvikle VVS Installasjon AS til en komplett teknisk entreprenør.

I 2020 kjøpte Instalco Nordic AB opp selskapet, men med sin desentraliserte styringsform opererer vi akkurat som før med eierskap til egen utvikling under samme navn og logo.

Organisering
Per mai 2024 eier vi i Haug og Ruud VVS 70% av VVS Installasjon Innlandet AS, lokalisert på Dokka, og 50% av blikkenslagervirksomheten Haug og Ruud AS. Samtidig er vi samlokalisert med søster-selskapet Istech AS.

Vi er en del av Instalco

Lokal tilhørighet med storbedriftens muligheter. Instalco er representert i Sverige, Norge og Finland gjennom 150+ datterselskaper med over 6 200 ansatte.

Mer om Instalco