haug-og-ruud-gaar-in-i-instalco.jpg

Haug og Ruud går inn i Instalco

Instalco ekspanderer i Innlandet fylke - Norge gjennom oppkjøpet av VVS-selskapet Haug og Ruud VVS AS på Lillehammer. Oppkjøpet er et skritt mot å bli tverrfaglig i regionen.

Haug og Ruud VVS i sin nåværende form, ble stiftet 2015 men med lokal forankring og historie helt tilbake til 1894 og har i dag 31 ansatte. Selskapet holder til på Lillehammer og opererer i Innlandet fylke, samt utenfor regionen i forbindelse med prosjekter sammen med faste samarbeidspartnere.

– Vi er glade for å bli en del av Instalco og ser frem til å kunne videreutvikle Haug og Ruud VVS sammen med våre dyktige medarbeidere og andre selskaper i konsernet, sier Sigbjørn Dalseghagen, Daglig leder i Haug og Ruud VVS.

Haug og Ruud VVS leverer tjenester innen ventilasjon, automatikk, varme, kjøling, sanitær og sprinkler og de utfører arbeid for både bedrift og privatmarkedet. Et område de spesialiserer seg på er prosjekter der de også tilbyr total teknisk koordinering for totalentreprenører. Dette være seg f.eks næringsbygg, skoler, leilligheter etc.

– Vi er glade for å få Haug og Ruud VVS på laget, som er godt forvaltet selskap med god lønnsomhet. Med oppkjøpet får vi også disiplinen ventilasjon inn i vårt tilbud i regionen, sier Roger Aksnes, forretningsområdesjef i Instalco Norge.

Haug og Ruud VVS tilbyr også service og ettermarkedstjenester, som er i tråd med Instalcos nye strategi for å øke tjenestetilbudet i konsernet.